Meststoffen

Yara's diepere kennis en ervaring verklaart waarom we één van de meest gerespecteerde en meest herkenbare merken in de land- en tuinbouw hebben. Met organisaties in 50 landen en een afzet in meer dan 150, is er geen gewas of klimaat dat Yara niet heeft meegemaakt. 

Elk Yara meststofproduct wordt precies geformuleerd om nauwkeurig gerichte voeding te bieden, die in specifieke situaties past. Wij erkennen dat de bodems, substraten, gewassen en klimaten uniek zijn en dat alle gewassen verschillende voedingsbehoeften hebben. De Yara kunstmestportfolio vertegenwoordigt het meest complete product portfolio in de markt. Dit zijn de pijlers waarom een succesvolle teelt wordt gebouwd, het samenbrengen van wereldwijd verworven gewaskennis en regionale expertise om waarde toe te voegen, precies gericht op de gewasbehoefte. 

Bekijk Yara's meststofproductgroepen om meer over onze meststoffen weten of zoek naar een product door de naam bij "Zoek een product" in te voeren. Als u niet zeker weet wat u zoekt, gebruik dan de zoekfunctie door het selecteren van toepassing, een productgroep en/of element(en).

Yara's meststofproductgroepen

yarabela zak

YaraBela® - Stikstofmeststoffen

Op ammoniumnitraat gebaseerde meststoffen die het gewas voorziet van bewezen resultaten, jaar-in jaar-uit, in een breed scala van gewassen en de klimatologische omstandigheden.

yaraliva zak

YaraLiva® - Calciumnitraat meststoffen

Hoogwaardige calciumnitraat meststoffen die het gewas voorziet van snelwerkende stikstof, naast gewasversterkend calcium. Ze voeden een kwalitatief goede gewasgroei waardoor een hoogwaardig eindproduct te garanderen is.

yaravita can

YaraVita® - Sporenelementen meststoffen

Een reeks meststoffen die het gewas voorzien van de sporenelementen die nodig zijn voor ene normale gewasgroei en ontwikkeling. Deze sporenelementen vullen de primaire en secundaire elementen aan tot een complete gewasvoeding om meer uit uw gewas te halen.

yaramila zak

YaraMila® - NPK strooimeststoffen

Hoog geconcentreerde, homogene, NPK strooimeststoffen. Speciaal samengesteld voor hoogwaardige gewassen. Ze combineren de meest essentiële elementen voor het gewas: stikstof, fosfaat en kalium, meestal aangevuld met spoorelementen. 

yaravera zak

YaraVera® - Ureummeststoffen

Meststoffen die kosteneffectief, zeer geconcentreerd en een zeer efficiënte bron van ureum zijn. Veelzijdig, gemakkelijk te hanteren producten, en verkrijgbaar in vele verschillende vormen.

Other products

Yara's overige meststoffen

Hier vindt u o.a. Yara's Krista en Kristalon meststoffen, de Yara PG-mix voor potgronden, Unika meststoffen, Albatros bladbemesting en Yara's overige hoogwaardige meststoffen.