NOx reductie voor voertuigen, fabrieken en schepen

Yara is één van de toonaangevende leveranciers van complete deNOx systemen op basis van SNCR en SCR technologie en reagentia op basis van ureum en ammoniak. Wij hebben gedurende meerdere decennia aan honderden locaties over de hele wereld geleverd (moet worden beleverd) en geïnstalleerd. Wij bieden onze klanten unieke kennis en expertise in de industriële, de transport en de maritieme sector waarmee zij hun NOx emissies kunnen beperken.

Wij zijn ook 's werelds grootste producent van AdBlue, een hoogzuivere ureumoplossing die wordt gebruikt in voertuigen met SCR technologie: vrachtwagens, tractoren, bussen, auto's etc. om de NOx-uitstoot te reduceren. We bieden een uitgebreid scala aan verpakkingen aan, geschikt voor alle toepassingen.

NOx reduction

AdBlue voor dieselvoertuigen met SCR-technologie

Yara heeft verschillende fabrieken over de hele wereld die AdBlue produceren. Onze AdBlue productiecapaciteit garandeert onze klanten een betrouwbare levering. Yara’s Air1® merk AdBlue wordt gedistribueerd via een netwerk van erkende distributeurs over de gehele wereld. U treft Air1 AdBlue van Yara ook aan bij uw tankstation. Om welk voertuig het ook gaat, we hebben op het gebied van verpakking, uitrusting (moet worden installatie) of training met betrekking tot AdBlue de oplossing die u nodig hebt.

We kunnen al uw vragen betreffende AdBlue beantwoorden.

system to reduce NOx

NOxCare: deNOx systemen voor industriële locaties

Industriële emissies, en de NOx-emissies in het bijzonder, zijn steeds meer aan regelgeving onderhevig. Fabrieken en overige industriële installaties moeten voldoen aan deze nieuwe verplichtingen. Yara is marktleider op het gebied van SNCR en SCR technologie en de levering van reagentia. Met honderden klantlocaties wereldwijd helpen we industriële klanten bij het ontwerpen, bouwen en gebruiken van de deNOx systemen die zij nodig hebben.

Reducing agents for NOx control

SCR-technologie en ureumreagens voor de maritieme sector

Voor NOx-reductie in de maritieme sector kunt u vertrouwen op Yara. Onze Marine NOxCare-oplossing omvat het ontwerp en de constructie van SCR-systemen, de levering van ureumreagens evenals aftersales service met vervangende onderdelen in geval van incidenten.