SCR systeem, SNCR systeem of SNCR/SCR hybridesysteem

Kies een vertrouwde partner voor uw NOx reductiesysteem

Met wereldwijd meer dan 300 SNCR installaties en met 20 jaar expertise in NOx reductie is Yara een partner die u geruststelling en expertise biedt. Ons doel is u het beste systeem voor uw locatie te bieden om uw NOx reductie te maximaliseren en tegelijkertijd uw kosten laag te houden.

SCR systeem, SNCR systeem of SNCR/SCR hybridesysteem: welke technologie moet u kiezen?

Selectieve niet-katalytische reductie (SNCR) en selectieve katalytische reductie (SCR) zijn de meest gebruikelijke secundaire technologieën voor het beheersen van stikstofoxide emissies.

Uw stikstofoxide emissies reduceren

Als wereldwijd marktleider in ammoniak en SNCR technologieën biedt Yara haar klanten één van de meest complete en meest effectieve oplossingen voor het beheersen van NOx emissies van energiecentrales en industriële installaties. Een nieuw systeem bouwen of een bestaand systeem upgraden of optimaliseren? Wij hebben oplossingen die u helpen uw stikstofoxide-emissies te verlagen.

SNCR technology for NOx control

SNCR technologie voor NOx reductie

Yara's SNCR technologie kan de NOx emissies onder bepaalde omstandigheden tot wel 80% verminderen. Wij leveren SNCR systemen voor NOx reductie die hoge prestaties leveren en tevens rendabel zijn. Wereldwijd meer dan 250 locaties hebben reeds gekozen voor SNCR van Yara.

SCR technology for NOx control

SCR technologie voor NOx reductie

Yara's SCR technologie kan NOx emissies met maximaal 95% verlagen. Het SCR systeem is de absoluut meest performante deNOx technologie.

SNCR/SCR hybridesystemen voor NOx reductie

Hybridetechnologie is een verstandige keuze wanneer een aanzienlijke NOx reductie vereist is, maar de ruimte voor een dergelijk systeem op uw industriële locatie beperkt is. Hybridesystemen zijn de meest flexibele keuze voor NOx reductie.

Zowel een SCR systeem als een SNCR systeem heeft een reagens nodig om de emissie van stikstofoxiden te verlagen.

Lees meer over hoe NOx-reductiemiddelen van Yara u kunnen helpen.