Services en apparatuur voor deNOx systemen

deNOx systemenOnze deNOx installaties zijn gebouwd om continu operationeel te zijn onder zware procescondities zodat deze een jarenlange betrouwbare emissiebeheersing garanderen. Al ruim 20 jaar hebben we op vele locaties over de hele wereld geholpen bij het installeren, dagelijks gebruiken, onderhouden en controleren van deNOx systemen.

Voor iedere locatie, ongeacht of dit een energiecentrale, cementfabriek of afvalverbrandingsinstallatie is, kunnen wij al onze expertise en kennis inzetten in uw bedrijf om uw deNOx systeem te optimaliseren en uw bedrijfskosten te verlagen door:

  • Onderhoud, levering van vervangingsonderdelen, beoordeling van uw SNCR en SCR systeem om de prestaties ervan te verbeteren, en uitvoering van veiligheidsinspecties
  • Advies over en installatie van het juiste opslagsysteem voor uw reagens, ammoniak of ureum, installatie van een afstandbediend voorraadbeheersysteem door middel van telemetrie, training van uw productiemedewerkers op het gebied van veilig werken met ammoniak.
Maintenance of your SNCR system for low NOx

Onderhoud van uw SNCR systeem voor lage NOx emissie

Ons programma voor preventief onderhoud en onze oplossingen voor vervangingsonderdelen zorgen ervoor dat u jarenlang storingsvrij en ononderbroken bedrijfsactiviteiten met lage NOx emissie kunt uitvoeren.

Safe low NOx operations

Veilige bedrijfsactiviteiten met lage NOx

Het is erg belangrijk uw medewerkers te trainen, omdat een verkeerde bediening ernstige gevolgen kan hebben. Wij kunnen veiligheidstrainingssessies geven aan uw team dat NOx reductieprocessen uitvoert.