SCR technologie en ureum oplossing voor marine motoren

SCR systemen en Ureum voor scheepsmotoren

Yara heeft een NOx reductie aanbod voor de maritieme sector, met ons label NOxCare. Ons uitgebreide NOxCare aanbod voor de zee- en binnenvaartschepen omvat het ontwerp en installatie van het SCR (Selective Catalytic Reduction) systeem, de AUS40 ureum oplossing (NOxCare40), alsook de service en onderhoud pakketten.

NOx reduction

NOx reductie voor zeeschepen

Yara een NOx-reductie aanbod voor zeeschepen die het ontwerp en de installatie van de NOx-systeem (nieuwbouw of retrofit) aan de scheepsmotor, de AUS40 ureum-oplossing omvat, alsmede diensten en onderhoud pakketten heeft.

Inland Navigation

NOx controle voor de binnenvaart

Yara ondersteunt de binnenvaart om hun NOx emissie te verminderen en zorgt voor de beschikbaarheid voor juiste kwaliteit AUS 32 en AUS40 reductiemiddelen bij bunkerstations langs de waterwegen. Tevens ontwerpt en installeert Yara NOx-reductie technologie op dieselmotoren.

Marine Reliable Supply

Betrouwbare voorraad ureumoplossing voor schepen

Voor optimale prestaties van uw SCR-systeem op een binnenvaartschip te garanderen, kiest u voor de juiste kwaliteit van de ureumoplossing. U beschikt hierover waar en wanneer u het nodig heeft: Yara levert zowel aan land als ook op het water.