Welkom bij Yara

Yara's kennis, producten en oplossingen zorgen voor groei voor de agrariër, de distributeur en de industriële klanten, op een winstgevende en verantwoorde wijze, terwijl de hulpbronnen, voedsel en milieu van de aarde worden beschermd.

Opgericht in 1905 om de opkomende hongersnood in Europa op te lossen, is Yara wereldwijd vertegenwoordigd met meer dan 12.000 medewerkers met verkopen aan meer dan 150 landen.

Yara in de Benelux

Yara in de Benelux

Yara biedt oplossingen voor duurzame landbouw met minder gevolgen voor het milieu. Onze meststoffen en gewasvoedingsprogramma's helpen om de groeiende wereldbevolking van voedsel te voorzien. Onze industriële producten en oplossingen zorgen voor een lagere uitstoot, verbeteren de luchtkwaliteit en bevorderen veilige en efficiënte toepassing.

Wereldwijd Duurzaamheid

Duurzaamheid

Yara levert oplossingen voor duurzame landbouw en het milieu. We zijn een wereldwijd toonaangevend bedrijf dat actief inspeelt op wereldwijde uitdagingen.

Yara Global thumb

Yara wereldwijd

Lees hier meer over Yara's belangrijke feiten en sleutelfiguren, visie en strategie, ontwikkeling en onderzoek, wereldwijde operaties en bedrijfscultuur en geschiedenis.

Carrière promo image

Carrière

Yara is groeiende, en is van plan om dat te kunnen blijven doen. Yara trekt veel getalenteerde mensen van over de hele wereld aan.