Werken bij Yara

Welkom!

We zijn blij dat u geïnteresseerd bent in een carrière bij Yara en hopen dat het u bevalt om meer te lezen over hoe het is om te werken in ons bedrijf!

De  carrièremogelijkheden bij Yara zijn zo divers als haar medewerkers.
Help mee om een aantal van 's werelds belangrijkste uitdagingen op te lossen! 
Yara's beleid is om alle beschikbare vacatures te adverteren. Hier vindt u al onze huidige vacatures binnen Yara.

Ervaren Professionals:

Productie en verwerking

Production and Processing

Dit is het gebied waar de meeste van onze werknemers werken. Het omvat alle activiteiten die betrokken zijn bij de productie, van grondstof tot eindproduct. 

Het dekt ook de planning en uitvoering van onderhoud, alsmede het leveren van technische ondersteuning en projecten.

Commerciële gebied

Commercial Area

Het commerciële gebied omvat alle activiteiten die betrekking hebben op de totstandkoming van de aanwezigheid van het product door middel van de toepassing van de kennis van het product, marketing en merken deskundigheid. 

Onze verkoop managers en land-  en tuinbouwkundigen passen hun vaardigheden en technische expertise toe om op lange termijn winst voor Yara en klanttevredenheid te creëren. Daarnaast is dit betreft dit gebied de inkoop en handel van onze grondstoffen en producten van derden.

Aanvoerketen

Supply Chain

Onze collega's van de aanvoer keten coördineren de productie, verdeling en verkoop van Yara producten en producten van derden. 

Zij zorgen voor de planning, de omgang met en het transport van grondstoffen en eindproducten, vanaf de bron, door de gehele aanvoer keten, vanaf de leverancier tot aan de klant. Dit gebied heeft ook betrekking op alle activiteiten die verband houden met de orderafhandeling.

Bedrijfsontwikkeling en groei

Business Development and Growth

Yara medewerkers die werkzaam zijn in dit gebied passen hun technische expertise toe om bestaande producten te verbeteren, nieuwe producten te ontwikkelen, of de levering technologie om het bedrijf uit te breiden in nieuwe en bestaande markten. 

Yara's "Project Office" behoort ook tot dit gebied om te beginnen, het ontwikkelen en uitvoeren van grootschalige projecten die gericht zijn op het vergroten van Yara's producten portfolio. Bovendien hebben we collega's die werken op strategie, innovatie, of in "Business Intelligence".

Professionele service

Professional Services

Omdat Yara is betrokken bij alle onderdelen van de keten, zijn de bestuur, ontwikkeling en ondersteuning van alle bovengenoemde werkgebieden ook belangrijk voor onze werkzaamheden. 

Collega's die werkzaam zijn in Professionele service hebben meestal een achtergrond in financiën, HR, bedrijfskunde, rechten, economie, IS / IT of op het zeer belangrijke gebied van veiligheid.

Studenten en afgestudeerden:

Stageplekken, en seizoenswerk 
De beschikbaarheid stageplekken en seizoenswerk is op het moment beperkt. Omdat het beleid is van Yara om alle carrièremogelijkheden te publiceren, kan je alle beschikbare stageplekken en seizoensarbeid vinden in de beschikbare vacatures tab.

Afgestudeerden
Vooral op het gebied productie en verwerking werft Yara mensen met geen of maar een aantal jaren ervaring.