Werken bij Yara

Welkom!

We zijn blij dat u geïnteresseerd bent in een carrière bij Yara en hopen dat het u bevalt om meer te lezen over hoe het is om te werken in ons bedrijf!

Waarom bij Yara werken?

Doel 

Onze planeet wordt geconfronteerd met extreme uitdagingen. Tegen 2050 zal de wereldbevolking naar 9 miljard mensen* gegroeid zijn, wat een toename van 60% voedselproductie vereist. De uitstoot van broeikasgassen zullen met 50%** toegenomen zijn. Wij bij Yara maken deel uit van een wereldwijd netwerk dat samenwerkt om winstgevend en verantwoord enkele van 's werelds grootste uitdagingen op te lossen - de grondstoffenschaarste, de voedselonzekerheid en de veranderingen in het milieu. 

* OECD Baseline 2012
** FAO Baseline 2005–2007

Persoonlijke ontwikkeling

Kennis is de basis van Yara's succes. Onze collega's bestaan o.a. uit industriële experts waar we allen van kunnen leren. Bij Yara worden alle werknemers gezien als een vitale bijdrage aan het bedrijf met unieke perspectieven en talenten. We nodigen u uit om die kansen te pakken en aan het stuur te staan van je eigen ontwikkeling!

Samenwerking 

Bij Yara werken medewerkers uit de hele wereld samen en delen hun kennis om onze gemeenschappelijke doelen te bereiken. Mensen op alle niveaus in het bedrijf zijn vriendelijk, respectvol en geïnteresseerd in uw standpunt en bijdrages. U zult een warme en uitnodigende sfeer proeven ondanks de complexiteit en snelheid van het werk.

Groei

Met wortels in Noorwegen is Yara nu uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf. Honderd jaar bedrijfsgeschiedenis hebben bewezen dat we een betrouwbare werkgever zijn met een sterke focus op veiligheid en goede arbeidsomstandigheden. 

Hoewel vele jaren sinds onze oprichting zijn verstreken, hebben we onze nieuwsgierige, energieke en ondernemende geest behouden. Yara is nog steeds een open bedrijf, waarin de mensen, de kennis en de technologie zich blijven ontwikkelen en groeien.