Werken bij Yara

Welkom!

We zijn blij dat u geïnteresseerd bent in een carrière bij Yara en hopen dat het u bevalt om meer te lezen over hoe het is om te werken in ons bedrijf!

Waarom bij Yara werken?

Maak het verschil
Klimaatverandering beïnvloedt onze manier van leven. De wereldbevolking blijft groeien. Bij Yara zijn we toegewijd aan het oplossen van een aantal van 's werelds grootste uitdagingen: bronschaarste, voedselonzekerheid en milieuverandering.

Ontwikkel jezelf en anderen
Ons succes wordt gedreven door onze collectieve kennis. Bij Yara zijn uw collega's industriële experts waar we allen van kunnen leren. Elk individu wordt beschouwd als een vitale bijdrage met unieke perspectieven en talenten. Wij ondersteunen onze medewerkers in hun ontwikkeling, omdat we willen dat ze hun potentieel bereiken en anderen helpen hetzelfde te doen.

Wees onderdeel van een wereldwijde gemeenschap
Bij Yara werken medewerkers uit de hele wereld samen om onze gemeenschappelijke doelen te bereiken. Wij moedigen een frisse kijk aan en werken samen met wederzijds respect en waardering. Het tempo kan snel zijn en onze uitdagingen complex, maar de sfeer in uitnodigend en includerend.

Groei met ons
Met wortels in Noorwegen is Yara nu uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf. Honderd jaar bedrijfsgeschiedenis hebben bewezen dat we een betrouwbare werkgever zijn met een sterke focus op veiligheid en goede arbeidsomstandigheden.
Hoewel vele jaren sinds onze oprichting zijn verstreken, hebben we onze nieuwsgierige, energieke en ondernemende geest behouden.

Bent u klaar om bij ons te komen werken? Hier vindt u onze openstaande vacatures.