Onze betrokkenheid

Yara is betrokken bij de wereld, bij lokale en regionale markten en binnen de branche. We gebruiken onze positie en expertise om oplossingen voor te stellen met een positieve impact voor aandeelhouders, klanten en de maatschappij als geheel.

Als wereldwijd toonaangevend bedrijf met wereldwijde aanwezigheid heeft Yara een krachtig platform van waaruit het betrokken is bij wereldwijde problemen en efficiënte oplossingen en positieve ontwikkelingen nastreeft op onze focusgebieden: voedsel, hulpbronnen en het milieu.


We zijn betrokken bij de lokale markten en gemeenschappen waar we een verschil kunnen maken. Hierbij leveren we altijd een bijdrage aan groene groei via duurzame landbouw en milieuoplossingen. De bedrijven en managers van Yara ondersteunen ook initiatieven van de gemeenschap op basis van lokale behoeften, strategieën en prioriteiten.


De bijdrage van Yara is gebaseerd op de manier waarop onze kernactiviteiten en belangrijkste kennis gerelateerd zijn aan wereldwijde uitdagingen. We koppelen betrokkenheid bij het beleid, industriestandaarden en bedrijfsontwikkeling en we starten of nemen deel aan dialogen, initiatieven en samenwerkingsverbanden. 


Lees meer over onze betrokkenheid op onze corporate website (in Engels).

 

Betrokkenheid bij Afrika

Betrokkenheid bij Afrika

Yara promoot duurzame landbouw en biedt oplossingen voor milieuproblemen. Het bedrijf draagt bij aan de wereldwijde groei en richt zich tevens op voedselzekerheid, efficiënt gebruik van hulpbronnen en milieubescherming.

Groene groei

Groene groei

Yara wordt geleid door zijn missie om opbrengsten te verbeteren, zijn visie om industriestandaarden te zetten en zijn strategische benadering van het bereiken van impact via bedrijfsprestaties in combinatie met doelgerichte betrokkenheid via commitment aan duurzame landbouw en groene groei.

 

Dialoog met belanghebbenden

Dialoog met belanghebbenden

Uitstekende relaties met belanghebbenden zijn van vitaal belang voor Yara. Wij zijn betrokken bij de wereld, de industrie en lokale gemeenschappen.