Innovatie, onderzoek en ontwikkeling

Yara investeert in onderzoek en ontwikkeling (R&D) om procestechnologie, gewasvoedingstrategieën en milieu-oplossingen te verbeteren.

Innovatie, onderzoek en ontwikkeling

Yara werkt samen met landbouwers en industriële klanten om innovatieve oplossingen te bieden waarmee enkele van de belangrijkste wereldwijde problemen van onze tijd kunnen worden aangepakt. Bekijk deze video van vier minuten en ontdek hoe.

Landbouwers hebben manieren nodig om de productiviteit te verhogen en tegelijkertijd de beperkte natuurlijke hulpbronnen te beschermen. Kennis en onderzoek kunnen hen helpen meer voedsel te produceren op een beperkte oppervlakte. 

De industriële sector moet voldoen aan de nieuwe regelgeving inzake milieuprestaties en onze klanten vereisen technologie die milieuvervuiling vermindert. 

Yara’s innovatie-inspanningen zijn erop gericht om mogelijkheden te ontdekken die tot praktische oplossingen leiden; oplossingen die ècht werken en die de hele samenleving ten goede komen. 

Yara investeert in onderzoek en ontwikkeling (R&D) ter verbetering van de procestechnologie, gewasvoedingsstrategieën en milieuoplossingen. In samenwerking met partners en klanten leveren wij kennis voor terreinen en industrieën over de hele wereld.

Lees meer over onze innovatieve oplossingen op yara.com