Verpakkingsmogelijkheden

Wij hebben een speciaal assortiment AdBlue verpakkingen dat voldoet aan de behoeften van voertuigen en machines die niet op de weg rijden. Dit omvat niet-elektrische pompen waarmee u AdBlue kunt bijvullen in de tank van uw trekker of machine op allerlei locaties of in het veld, en u kunt vertrouwen op Yara en haar distributeurs voor betrouwbare leveringen van AdBlue die voldoen aan uw behoeften.

De hoeveelheid AdBlue die u gaat verbruiken is rechtstreeks van invloed op uw keuze van de verpakking, bijvoorbeeld een jerrycan, een vat of een IBC. Voor klanten met een groter AdBlue verbruik kunnen we een bulklevering in een speciale bulktank verzorgen.

Onze verkoopteams kunnen u helpen met de keuze voor de beste optie. Ons netwerk van Air1 distributeurs kunnen binnen 3 werkdagen na uw bestelling AdBlue op uw locatie leveren. Ons assortiment bestaat uit:

  • Verpakte AdBlue: jerrycans met 10 liter AdBlue, vaten met 210 liter AdBlue, IBC's met 1.000 liter AdBlue
  • AdBlue in bulk, voor rechtstreekse leveringen met een tankwagen aan uw locatie in een minibulktank of een ondergrondse tank

Hier volgt een lijst van onze AdBlue distributeurs

 

10L can

Jerrycan van 10 liter

Als u één trekker of één niet voor de weg bestemde machine hebt die is uitgerust met SCR-technologie, is een jerrycan van 10 liter AdBlue voldoende. Deze jerrycan is:

  • Gemakkelijk te vervoeren
  • Gemakkelijk in gebruik bij het vullen van de tank
  • Voorzien van een schenktuit voor vullen zonder morsen

U kunt onze jerrycans AdBlue kopen bij tankstations, bij Air1 distributeurs of bij uw autodealer.

 

210L Drums 

Vaten

Als u over enkele trekkers of andere voertuigen beschikt die niet op de openbare weg rijden en zijn uitgerust met SCR-technologie, kunt u eenvoudigweg kiezen voor de vaten van 210 liter. Mits correct opgeslagen, kunt u AdBlue gedurende 12 maanden bewaren in uw depot.

Neem contact met ons op voor een offerte.

 

IBC Container

 

IBC van 1 000 liter

Gebruikers met meerdere landbouwwerktuigen, luchthavenmaterieel of graafmachines op één locatie, raden wij aan te kiezen voor een IBC (Intermediate Bulk Container) voor AdBlue. De IBC van 1.000 liter biedt u een complete en flexibele oplossing naast uw brandstofopslag.

Neem contact met ons op voor een offerte.

 

AdBlue in bulk

Als u een aantal trekkers of machines met SCR-technologie bezit, dan is een bulklevering van AdBlue de beste optie voor uw boerderij of locatie. Wij bieden een eenvoudige en betaalbare oplossing voor AdBlue in bulk met Air1:

  • AdBlue tanks zijn leverbaar met een inhoud van 2.500 liter en meer, en hebben de mogelijkheid van voorraadbeheer door middel van telemetrie en een dubbele dispenser zodat twee voertuigen tegelijkertijd kunnen worden bijgevuld.
  • Wij kunnen bulktanks op uw eigen locatie of terrein installeren, indien gewenst ook als toevoeging aan uw dieselopslagtank.

Op maat gemaakte tanks zijn leverbaar voor grotere verbruikers. Wij kunnen op verzoek een offerte aanleveren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Jochem Jansen
Jochem Jansen
Sales Manager AdBlue® Nederland

AdBlue® is a registered trademark of the Verband der Automobilindustrie e.V. (VDA).