Handboek "Nutrient Solutions for Greenhouse Crops"

Het nieuwe Handboek "Nutrient Solutions for Greenhouse Crops" is vanaf nu hier beschikbaar!

Nutrient Solutions

De meststoffen producenten Yara, SQM en AkzoNobel, het laboratorium Eurofins Agro, het onderzoeksbureau Nutriënten Management Instituut en consultant Geerten van der Lugt hebben gezamenlijk een Handboek samengesteld over het gebruik van voedingsoplossingen voor bedekte teelten.

Het Handboek is in het Engels opgesteld om klanten van deze bedrijven wereldwijd van actuele informatie te voorzien over het correct toepassen van voedingsoplossingen. Het beschrijft uitgangspunten, voorwaarden en werkwijze voor het samenstellen van de voedingsoplossingen. Deze uitgave bevat tevens een groot aantal basis voedingsoplossingen en recepten van meststoffen van diverse gewassen die in de grond, organische materialen of inerte substraten worden geteeld. De voedingsoplossingen kunnen allen met behulp van de meststoffen van de genoemde producenten worden samengesteld.

Het Engelstalige Handboek is digitaal beschikbaar via de websites van de bedrijven: Yara, SQM, AkzoNobel, Eurofins, NMI-Agro en Geert van der Lugt.

 

Download het volledige Handboek (in PDF): 
"Nutrient Solutions for Greenhouse Crops"