Nieuwe productmanager Fertigatie Yara Benelux

Per 1 december 2020 is Alexandra van der Haak – Ciumeti bij Yara Benelux in dienst getreden als productmanager Fertigatie. Zij vult het Benelux team aan met als belangrijkste focuspunt het verder uitrollen van YaraTera EASYFEED.

Ruime ervaring in food-sector

Alexandra heeft ruim 20 jaar ervaring op internationaal gebied van gerelateerde sectoren als gewasbescherming, FMCG, retail en agribusiness. Met 12 jaar werkervaring in de Nederlandse tuinbouwsector voor bedrijven als Monsanto en Bayer heeft ze een nauwe relatie opgebouwd met glastuinbouwtelers in Nederland. Daarbij is ze getrouwd met een teler uit het Westland.

Over YaraTera EASYFEED

YaraTera is EASYFEED is een even eenvoudig als vernuftig concept. Het overstappen van vaste naar vloeibare meststoffen wordt hiermee heel simpel gemaakt. Iedere teler heeft op eenvoudige wijze toegang tot de vloeibare meststoffen van YaraTera SUBSTRAFEED. “Ik zie het als een enorme uitdaging om deze innovatie zowel in de glastuinbouw als in de openteelten verder uit te rollen”, aldus een enthousiaste Alexandra.

YaraTera vloeibare meststoffen:

  • Slim en zuiver
  • hoogst geconcentreerde en toch veiligste, vloeibare meststoffen
  • het maximale rendement

Bent u als distribiteur, retailer, adviseur of teler nieuwsgierig naar de voordelen of wilt u de container huren? Stuur dan een mailtje naar alexandra.van.der.haak@yara.com.