Woensdag 09 februari 2022 20:00 uur: Bemesting op grasland; diergezondheid & GrassN app

Tijdens dit webinar geeft Paul Dobbelaar, dierenarts verbonden aan de Universiteit van Utrecht, ons inzicht in het belang van selenium bij melkvee. Ook zal Theo Courtz, melkveespecialist bij Yara Benelux, uitleg geven over een optimale planning van bemesting op grasland middels de gratis GrassN app.  

Bekijk hier de webinar terug

Waarom is selenium zo belangrijk en hoe komt het in de koe? 

Op deze vragen zal Paul Dobbelaar ingaan en uitleggen wat het voor een melkveebedrijf betekent als de selenium voorziening optimaal is. Het bijzondere is dat hij hiernaar kijkt als dierenarts.  

GrassN app 2.0 lancering 

Tijdens deze webinar wordt de vernieuwde GrassN app 2.0 gelanceerd. Theo Courtz geeft uitleg over welke inzichten de GrassN app u geeft en geeft een praktische instructie om direct met de app aan de gang te gaan. Vragen over de optimale verhouding tussen drijf- en kunstmest, het optimale strooimoment, opbrengst- en kwaliteitsvoorspelling worden beantwoord. 

Registreer u via onderstaande knop voor de Yara Digi Farm en blijf op de hoogte van dit webinar die online plaatsvindt op woensdag 9 februari van 20.00 uur - 21.00 uur. Al geregistreerd? Dan kunt u simpelweg met uw e-mailadres inloggen. 

Registreren voor de Yara Digi Farm

ing. Paul Dobbelaar

Paul Dobbelaar is dierenarts, verbonden aan de Vrije Universiteit in Utrecht. Tijdens het webinar op 9 februari zal hij ingaan over de diergezondheid van koeien en welke rol selenium daar in speelt. 

Theo Courtz - graslandspecialist Yara Benelux

Theo Courtz

Grasland- en melkveespecialist Theo Courtz heeft jarenlange ervaring in de melkveesector. Bij Yara verspreidt hij zijn opgedane kennis aan melkveehouders en vertelt tijdens dit webinar over de laatste ontwikkelingen binnen de GrassN app. De app, die in samenwerking met het NMI is ontwikkeld, is gratis beschikbaar. 

Neem contact op met Yara Benelux