Een stage bij Yara kan een geweldige kans zijn en daar kunnen anderen over meepraten.

Dit is Lene

Stage: HR
Organisatie en leiderschap, Bachelorprogramma, Inland Norway University of Applied Science

"Yara heeft mij de mogelijkheid gegeven om deel uit te maken van een inspirerende en leerzame werkomgeving. Door internationaal te werken op projectbasis, heb ik ervaren hoe waardevol moderne technologie is om mensen met verschillende culturen en nationaliteiten met elkaar te verbinden. Door de mogelijkheid om theoretische kennis te toetsen in de praktijkomgeving bij Yara heeft mij een goed beeld gegeven van een diverse en interessante carrière."

Dit is Andreas

Stage: Ethiek en naleving
Leiderschap en verandering, Masterprogramma, BI Norwegian Business School

"Het was geweldig om bij Yara te werken. Mijn team, en eigenlijk de meeste teams in het hoofdkantoor, bestaat uit mensen uit allerlei landen. Het is een geweldige leeromgeving. Je gaat om met mensen uit de hele wereld, wat een enorm pluspunt is."

Dit is Safiyyah

Vrouw met hijab

Stage: Inkoop
Business, Majoring in Logistics, Operations and Supply Chain, Masterprogramma, BI Norwegian Business School

"Ik volgde mijn master in logistiek met de bedoeling om te werken op het gebied van humanitaire logistiek. Ik wilde met mijn opleiding kennis opdoen en deze toepassen om bij te dragen aan de maatschappij. Ik wist niet dat het werk binnen Yara perfect aansloot op mijn opleiding, maar ook op mijn persoonlijke doel.
300 miljoen mensen in de wereld op verantwoorde wijze van voedsel voorzien, het streven naar bescherming van de planeet en het zorgen voor een wereld zonder honger en een samenleving die gebaseerd is op samenwerking – daar sta ik elke ochtend met een goed gevoel mee op."