De inschrijfperiode voor ons International Graduate Program 2019 begint in september 2018

Een springplank naar de bedrijfswereld

yara afgestudeerden

Ons tweejarig traineeprogramma biedt de perfecte start in de bedrijfswereld. Je begint je reis op 1 september 2018 en draagt ​​rechtstreeks bij aan Yara's succes in projecten en dagelijkse operaties.

Naast coaching door uw lijnmanager, zult u driemaandelijkse ontwikkelgesprekken hebben met een toegewijde collega van corporate HR. Bovendien kunt u met uw collega-stagiairs uitkijken naar twee gezamenlijke activiteiten per jaar.

Drie maanden voor het einde van het programma bespreken we de mogelijkheden met u, rekening houdend met uw sterke punten en voorkeuren.

Laat deze kans niet schieten!

foto van Anja

Anja, VP Talent & Leiderschap

"Ik ben meer dan 20 jaar geleden in dit bedrijf begonnen als stagiaire en ik geloof echt in de kracht om afgestudeerden een nieuw perspectief te bieden in contact met experts uit de industrie die hun kennis en ervaring graag willen delen.

Ons internationale afstudeerprogramma biedt jonge talenten de blootstelling en on-the-job training die nodig is om uit te blinken in je carrière. We bieden een uitgebreide introductie, coaching, verschillende ontwikkelingsactiviteiten en een gestructureerde rotatie.

Mis deze kans niet om uw potentieel te bereiken! "