Kies Yara diervoeding voor optimale gezondheid en prestaties

Yara Animal Nutrition Packshots

Diergezondheid en welzijn begint bij goede voeding. Met ons assortiment dierenvoeding van Bolifor® en Rumisan® producten streeft Yara ernaar om voedingsoplossingen te bieden voor de productie van kwaliteitsvoedsel, waarbij de gezondheid en het welzijn van productiedieren wordt gewaarborgd en het milieu wordt beschermd.

Kwaliteit

Yara-fosfaten zijn van hoge kwaliteit omdat ze afkomstig zijn van Yara's eigen schone vulkanische afzetting in Finland.

Verteerbaarheid

Een hogere fosfaatverteerbaarheid betekent dat een groter aandeel fosfaat door het dier kan worden opgenomen.

Betrouwbaarheid

De productie draait 24/7 om een constante en betrouwbare levering te garanderen.

Traceerbaarheid

Producten zijn allemaal volledig traceerbaar vanuit Yara-fabrieken.

Vier redenen om voor Yara te kiezen als uw leverancier voor diervoeding

1. Kwaliteit en traceerbaarheid - onze belofte als volledig geïntegreerde producent

Voerfabrieken, integrators, pre-mixers en uiteindelijk boeren in de hele Benelux zullen onze diervoedingsproducten en oplossingen vinden die aan hun behoeften voldoen. Wij zijn een volledig geïntegreerde fabrikant die zich richt op de voeding van runderen, varkens, pluimvee op het bedrijf, maar ook voor aquacultuur en huisdiervoeding.

2. Betrouwbaarheid en zekerheid - gegarandeerde aanvoer van diervoederproducten

GMP+ logo

Bij Yara beheersen we het gehele productieproces voor diervoedingsproducten, waardoor we zorgen voor producten met een hoge zuiverheid en een laag gehalte aan ongewenste stoffen. U kunt zeker zijn van een tijdige, betrouwbare levering in de Benelux vanuit onze productielocaties, ondersteund door ons klantenservice- en logistieke team. Ons productienetwerk is gecertificeerd volgens HACCP, ISO 14001 en Good Manufacturing Practice - GMP+.

3. Return on investment - hoge voedingswaarde voor een betere voerefficiëntie

Onze anorganische voederfosfaten zijn goed verteerbaar. Een hogere fosfaatverteerbaarheid betekent dat een groter aandeel fosfaat door het dier kan worden opgenomen. Hoe hoger de fosfaatverteerbaarheid in een voerfosfaat, hoe minder product er nodig is, waardoor het rendement op uw investering in voer wordt gemaximaliseerd.

4. Veiligheid en gemak - diervoedingsproducten die ook nog eens goed smaken

Veiligheid staat centraal bij al onze activiteiten. Het is voor boerenbelangrijk dat producten veilig en gemakkelijk te gebruiken zijn. Alle diervoedingsproducten van Yara worden geproduceerd in korrelvorm, die een homogene menging garandeert en minder stof betekent, zodat ze veiliger in gebruik zijn. Dankzij de handige verpakking zijn de zakken met diervoedingsproducten zowel veiliger als gemakkelijker te hanteren.

Vragen over diervoeding of interesse in onze producten? Neem contact met ons op.

Kuikens in een pluimveestal
Kuikens in een pluimveestal

Contact met Yara

Vul onderstaande formulier in en een vertegenwoordiger van Yara zal contact met u opnemen.