Woensdag 16 februari 20:00 uur: Biostimulanten en fertigatie

Tijdens dit webinar geeft Peter de Vries, fertigatiespecialist bij Yara, diepgaand inzicht in de wereld van biostimulanten en fertigatie. De nieuwste ontwikkelingen op dit gebied maar ook bewezen strategieën komen aan bod. 

 

Hoe werken biostimulanten en specifiek siliciumproducten? 

Door het wegvallen van actieve stoffen voor gewasbescherming, maar ook aangescherpte gebruiksnormen voor bemesting is het belangrijk om akkerbouwgewassen optimaal te voorzien van voedingsstoffen. Peter de Vries geeft inzicht in hoe biostimulanten daarin bij kunnen dragen en in het bijzonder silicium.  

Fertigatie in fruit en aardappelen 

Meststoffen met het water meegeven is in de glastuinbouw gemeengoed. In sommige buitenteelten wordt dat ook regelmatig gedaan en in andere teelten wordt er alleen over gedacht. In deze webinar laten we zien hoe fertigatie in aardappelen en fruit kan worden toegepast en wat het oplevert. 

Registreer u via onderstaande knop voor de Yara Digi Farm en blijf op de hoogte van dit webinar die online plaatsvindt op woensdag 16 februari van 20.00 uur - 21.00 uur. Al geregistreerd? Dan kunt u simpelweg met uw e-mailadres inloggen. 

Registreren voor de Yara Digi Farm

Peter de Vries - Fertigation Manager High Value Products Yara

Peter de Vries werkt als Fertigation Manager High Value Products bij Yara en heeft jarenlange ervaring met fertigatieproducten die ook internationaal ingezet worden. Peter geeft met regelmaat trainingen aan tuinders internationaal voor advies op het gebied van gewasvoeding en heeft veel kennis van de fertigatie-oplossingen die Yara te bieden heeft. 

Neem contact op met Yara Benelux