Woensdag 26 januari 2022 20:00 uur: Politiek & prijzen

Tijdens dit webinar brengt Maurits von Martels (BBB) ons een inkijk in de gang van zaken in Den Haag en gaan we met commercieel directeur Marco Fleischmann van Yara in op de prijsontwikkeling op de meststoffenmarkt.

Kijk hier de webinar terug.

Hoe komen politici aan hun landbouwkennis?

Er vinden grotere veranderingen plaats in de landbouw en er komen nog meer veranderingen aan. De vraag is waarop de politici in Den Haag hun meningen baseren. Hoe komen ze aan de kennis om goede beslissingen te nemen die in de praktijk haalbaar zijn? En wat kunt u als agrariër doen om uw kennis te delen? Tijdens dit webinar geeft Maurits von Martels, recent overgestapt van CDA naar BBB, tekst en uitleg over de gang van zaken in Den Haag. Maak van de gelegenheid gebruik om live tijdens het webinar vragen te stellen over politieke thema's. 

Huidige trends op de meststoffenmarkt

Daarnaast de meststoffenmarkt: de prijzen staan op een ongekend hoog niveau ten opzichte van voorgaande jaren. Hoe wordt dit nu precies veroorzaakt? En blijven de prijzen zo hoog? Wat is dan het beste moment om meststoffen aan te kopen? En kan het überhaupt nog uit om kunstmest aan te kopen voor het komende seizoen? Marco Fleischmann, commercieel directeur West-Europa bij Yara gaat tijdens het webinar in op de prijsvorming op de meststoffenmarkt. En uiteraard kunt u hem ook vragen stellen tijdens dit webinar.

Registreer u via onderstaande knop voor de Yara Digi Farm en blijf op de hoogte van dit webinar die online plaatsvindt op woensdag 26 januari van 20.00 uur - 21.00 uur. Al geregistreerd? Dan kunt u simpelweg met uw e-mailadres inloggen.

Registreren voor de Yara Digi Farm

Maurits von Martels (BBB)

Maurits von Martels

Maurits von Martels werd in 2017 (destijds nog voor het CDA) met ruim 21.000 voorkeursstemmen op plek 44 gekozen als lid voor de Tweede Kamer. Als melkveehouder werd hij onder andere namens het CDA woordvoerder voor Landbouw, Natuur en VIsserij (LNV). Onlangs maakte hij de overstap naar de Boer & Burger Beweging (BBB).

Marco Fleischmann

Marco Fleischmann

Marco Fleischmann werkt sinds 2006 bij Yara en is commercieel directeur bij Yara, waar hij op commercieel gebied verantwoordelijk is voor West-Europa. Als geen ander weet hij hoe de kunstmestmarkt in elkaar steekt en heeft ook een vergelijkbare marktsituatie in 2008 meegemaakt. Tijdens dit webinar bespreekt hij de laatste ontwikkelingen en staat uiteraard open voor vragen.

Neem contact op met Yara Benelux