YaraRega NK 13-25

YaraRega NK 13-25

Yara Rega NK 13-25 is een wateroplosbare NK meststof, speciaal ontwikkeld voor de fertigatie van openveld gewassen. De N:K balans is 1:2, deze verhouding is met name geschikt voor gewassen in de generatieve fase of wanneer het gewas minder stikstof vraagt en naar verhouding meer kalium.

Yara Rega NK 13-25 levert stikstof in nitraat- en ammoniumvorm, kalium, zwavel en tevens 4% fosfaat. Alle voedingselementen zijn volledig wateroplosbaar en daardoor direct opneembaar voor de planten. Tevens bevat deze formule borium en zink.

YaraRega NK 13-25 is vervaardigd uit grondstoffen van topkwaliteit en daardoor heeft het een zeer laag gehalte aan zware metalen. De hoge kwaliteit grondstoffen geeft het product een hoge wateroplosbaarheid, waardoor het gebruik in veel soorten fertigatiesystemen mogelijk is: in eenvoudige irrigatiesystemen, maar ook in hightech systemen zoals microsprinklers en druppelslangen.

De maximum oplosbaarheid in een geconcentreerde oplossing is 10%. YaraRega NK 13-25 kan niet in geconcentreerde oplossingen gemengd worden met calcium houdende producten. Gebruik in dat geval een 2-tank systeem of wissel de geconcentreerde oplossingen af.