YaraRega NK 18-19

YaraRega NK 18-19

YaraRega NK 18-19 is een water oplosbare NK meststof met een N:K balans van 1:1, deze verhouding is met name geschikt voor gewassen in de vegetatieve groei fase of wanneer het gewas relatief veel stikstof vraagt.

YaraRega NK 18-19 levert stikstof in nitraat- en ammoniumvorm, kalium en zwavel en tevens 4% fosfaat. Alle voedingselementen zijn volledig wateroplosbaar en daardoor direct opneembaar voor de planten. Tevens bevat deze formule borium en zink.

De fertigatiemeststof is vervaardigd uit grondstoffen van topkwaliteit en bevat daardooreen zeer laag gehalte aan zware metalen. De hoge kwaliteit grondstoffen geeft het product een hoge wateroplosbaarheid, waardoor het gebruik in veel soorten fertigatiesystemen mogelijk is: in eenvoudige irrigatiesystemen, maar ook in hightech systemen zoals microsprinklers en druppelslangen.

De maximum oplosbaarheid in een geconcentreerde oplossing is 10%. YaraRega NK 18-19 kan niet in geconcentreerde oplossingen gemengd worden met calciumhoudende producten. Gebruik in dat geval een 2-tank systeem of wissel de geconcentreerde oplossingen af.