YaraRega NK 9-36

YaraRega NK 9-36

Yara Rega NK 9-36 is een water oplosbare NK meststof, speciaal ontwikkeld voor fertigatie van openveld gewassen. De N:K balans is 1:4. Deze verhouding is vooral geschikt voor gewassen in de eindfase of wanneer het gewas veel kalium vraagt.

Deze NK-formule bevat stikstof in nitraat- en ammoniumvorm, heeft een zeer hoog kaliumgehalte en bevat geen fosfaat. Alle voedingsstoffen zijn volledig wateroplosbaar en zijn daardoor direct beschikbaar voor de planten.

YaraRega NK 9-36 bevat naast N en K ook wateroplosbare zwavel in sulfaatvorm. Deze meststof is vervaardigd uit grondstoffen van topkwaliteit en daardoor heeft het een zeer laag gehalte aan zware metalen. De hoge kwaliteit grondstoffen geeft het product een hoge wateroplosbaarheid, waardoor het gebruik in veel soorten fertigatiesystemen mogelijk is: in eenvoudige irrigatiesystemen, maar ook in hightech systemen zoals microsprinklers en druppelslangen.

De maximum oplosbaarheid in een geconcentreerde oplossing is 10%. YaraRega NK 9-36 kan niet in geconcentreerde oplossingen gemengd worden met calciumhoudende producten. Gebruik in dat geval een 2-tank systeem of wissel de geconcentreerde oplossingen af.