YaraTera EASYFEED

Switchen naar vloeibaar was nog nooit zo EASY met YaraTera EASYFEED.

YaraTera EASYFEED is een mobiele A- en B bak doseerunit en opslag in één, geschikt voor YaraTera SUBSTRAFEED vloeibare meststoffen (patent EP 17181955.07).

  • Een mobiele ‘Safe by Choice’ oplossing (PGS31 ready), inclusief plaatsing en onderhoud.
  • Geschikt voor bestaande bedrijven of nieuwbouwprojecten.
  • Gemakkelijk aan te sluiten op uw huidige A- en B bak installatie zonder de investering.
  • Inclusief TMS niveaumeting om de voorraad meststoffen automatisch op peil te houden.
  • Automatisch vullen van de A- en B bak met slechts één druk op de knop.

YaraTera Easyfeed Flow schema.JPG

Easyfeed - Render3.jpg

 

Waarom YaraTera EASYFEED?

YaraTera EASYFEED geeft eenvoudig toegang tot alle voordelen van YaraTera SUBSTRAFEED vloeibare meststoffen, de slimste en zuiverste, hoogst geconcentreerde en toch veiligste, vloeibare meststoffen voor een maximaal rendement.

Levering Easyfeed.pngGebouwd vlg veiligheidsstandaard.png 

Altijd op de hoogte.png 

1. Levering YaraTera EASYFEED - een mobiele plug & play oplossing met opslag en automatisch doseerunit - gewoon proberen.

2. YaraTera EASYFEED, gebouwd volgens de hoogste veiligheidsstandaard - met o.a. overvulbeveiliging en nood-stop (PGS 31 Ready)

3. YaraTera EASYFEED, gebouwd volgens de hoogste veiligheidsstandaard - met o.a. overvulbeveiliging en nood-stop (PGS 31 Ready)

 

Hoe werkt YaraTera™ EASYFEED?

Niet kopen maar huren en nog voordeliger ook

YaraTera EASYFEED is niet te koop maar te huur, voor een heel bescheiden tarief. Een aantal standaard units bouwen in serie op één locatie, is nou eenmaal veel voordeliger dan één voor één op diverse locaties. U betaalt de kosten van de meststoffen en de huur voor de YaraTera EASYFEED container. Dus lage kosten, zonder de hoge investering voor u. 

Een plug & play oplossing

U zorgt voor de aansluitpunten, stroom, schoon water en een internetverbinding, dan zorgen wij voor de rest. YaraTera™ EASYFEED wordt compleet bij u afgeleverd: wij sluiten hem aan, brengen hem in bedrijf, onderhouden hem en houden uw voorraad meststoffen op niveau.

Plaatsing kan binnen of buiten

YaraTera™ EASYFEED is voorzien van verwarming en ventilatie (optioneel) en is hiermee geschikt om binnen maar ook buiten te staan.

Meststoffen doseren met slechts één druk op de knop in uw huidige A+B bakken

YaraTera™ EASYFEED is voorzien van een automatische A+B bak doseerunit met een eenvoudig te bedienen touchscreen. Hier kunt u eenvoudig al uw recepten in opslaan en tevoorschijn halen. Het activeren van een volledige bak vulling doet u slechts door op “start” te drukken, maar ook een kleinere vulling vlak voor het weekend is geen probleem.

Voorraad zichtbaar via TMS systeem.pngKleinere producten automatisch doseren.jpg

1. Uw voorraad meststoffen via het net ook op afstand inzichtelijk en automatisch door ons op niveau te houden, zoals u dat wenst.

2. Naast de (hoofd)voedingselementen is het ook mogelijk om de extra (kleinere) producten automatisch mee te laten doseren.

 

YaraTera™ SUBSTRAFEED, nu nog makkelijker en veel voordeliger!

Al sinds 1985 staat YaraTera SUBSTRAFEED garant voor een totaal pakket aan vloeibare meststoffen voor moderne glastuinbouwkwekers die geloven in duurzaamheid en streven naar een maximaal rendement. De flexibiliteit en nauwkeurigheid van YaraTera SUBSTRAFEED vertaalt zich – bewezen – naar een betere productie en kwaliteit.

Voordelen YaraTera EASYFEED & SUBSTRAFEED t.o.v. vaste meststoffen:

Tabel Easyfeed.PNG

 

Met het introduceren van YaraTera EASYFEED wordt het profiteren van de welbekende voordelen van YaraTera SUBSTRAFEED vloeibare meststoffen heel gemakkelijk gemaakt en ... heel voordelig!

Vraag hier uw brochure over YaraTera EASYFEED aan