YaraTera KRISTALON SUPER WHITE

YaraTera KRISTALON SUPER WHITE

YaraTera KRISTALON is de verzamelnaam voor een groep NPK-oplosmeststoffen. Dankzij de hoge kwaliteit van de gebruikte grondstoffen, de uitgekiende verhoudingen tussen de verschillende elementen en het complete pakket spoorelementen staat YaraTera KRISTALON al vele jaren aan de top van dit segment van de meststoffen. Het product lost snel en restloos op. De vele verschillende samenstellingen maken het voor de gebruiker mogelijk om voor vrijwel ieder gewas en ieder groeistadium een samenstelling te kiezen.

YaraTera KRISTALON SUPER White, NPK-oplomeststof 17+6+25+14,5% SO3 + spoorelementen, bevat fosfaat in de vorm van SUPER FK. SUPER FK is een fosfaatmeststof waarin het fosfaat in een speciale polyfosfaatvorm aanwezig is. Deze polyfosfaat zorgt er voor dat het fosfaat over een breed pH-traject voor de plant beschikbaar blijft. Bovendien voorkomt het product het neerslaan van calcium en magnesiumzouten. Het brengt deze elementen, zelfs nadat ze neergeslagen zijn, weer terug in de oplossing, en zorgt er zo voor dat deze maximaal door de plant kunnen worden opgenomen.

Uiteindelijk resulteert het inzetten van SUPER FK in een sterker gewas en betere opbrengsten. De samenstelling is speciaal bestemd om toegepast te worden in de vegetatieve fase.