WINACTIE: Spot de blauwe korrel!

Wil jij een uniek Yara T-shirt winnen? Spot dan de blauwe korrel die je kan vinden in onze YaraBela Nitromag. De eerste 10 inzendingen worden beloond!

Kwaliteit = blauw

Bij Yara staat de kwaliteit van onze meststoffen bovenaan. En deze hoge kwaliteit is in één oogopslag zichtbaar: YaraBela Nitromag is voorzien van blauw gekleurde korrels. Waarom we dit doen? Zodat je met de blauwe korrels zeker weet dat je de hoogste kwaliteit meststoffen tot je beschikking hebt. Een hoge kwaliteit korrel leidt namelijk tot het juiste strooibeeld. Hierbij zijn er een aantal factoren doorslaggevend, denk daarbij aan de dichtheid, de grootte, de hardheid en de vorm. Bekijk de productpagina van Nitromag voor meer informatie. 

Wat moet je doen?

Heb jij de blauwe korrel op je eigen bedrijf of bij de buurman gespot? Maak er dan een (ludieke) foto van en stuur deze naar yarabenelux@yara.com óf plaats hem op social media en tag ‘Yara Benelux’ in de foto. De eerste tien inzendingen krijgen een eervolle vermelding op onze socialmediakanalen en krijgen uiteraard het gratis T-shirt thuisgestuurd!