SAVE THE DATE(S): Yara deelt kennis tijdens webinars in 2022

Vanaf 26 januari 2022 organiseert Yara weer enkele webinars voor de landbouw. Thema’s als prijsvorming op de meststoffenmarkt, nieuwe technieken en politieke onderwerpen passeren de revue. We leggen in dit artikel uit wat u verder kunt verwachten.

Klik hier om aan te melden en op de hoogte te blijven

Prijs vormt belangrijk thema

Op 26 januari 2022 vindt de eerste online webinar plaats. Terugkijkend op afgelopen seizoen vormt prijs uiteraard een belangrijk thema waar we ook op zullen ingaan met onze sprekers. We zijn ook benieuwd welke keuzes akkerbouwers hebben gemaakt en nodigen ze ook graag uit om vragen te stellen tijdens dit webinar.

Landbouw in Den Haag met Maurits von Martels (BBB)

Ook gaan we tijdens dit webinar in op politieke ontwikkelingen in de sector, waar Maurits von Martels (BoerBurgerBeweging) live onderwerpen op dit gebied zal behandelen. We nodigen u dan ook graag uit om onderwerpen op dit gebied aan te brengen en vragen te stellen. Daarnaast zullen we ingaan op nieuwe technieken op het gebied van (precisie)bemesting en delen we de laatste onderzoeksresultaten binnen de verschillende teeltgebieden.

Houdt onze kanalen in de gaten

Op 26 januari, 6 februari en 16 februari organiseren we de webinars voor de akkerbouw, melkveehouderijen en glastuinbouw. Zet deze data alvast in uw agenda en volg ons ook op social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ook kunt u vast een kijkje nemen op onze digitale boerderij, de Yara Digi Farm via www.yaradigifarm.nl. Registreer u vast zodat u automatisch mails ontvangt over deze webinars.