Word de Beste Graslandboer 2020

Als melkveehouder moedigen we u aan om deel te nemen aan de competitie Beste Graslandboer 2020. Er zijn veel melkveehouders in de Benelux, die naast goed voor hun vee te zorgen ook optimaal hun grasland inzetten voor gezond en een goede productie binnen de mogelijkheden die hun bedrijf biedt.

Als u zich voelt aangesproken, is dit een mooie gelegenheid om u aan te melden. Dan kan via de website van Veeteelt met deze link. Via een competitie als deze kunnen kennis en ervaring gedeeld worden. 

BesteGraslandboer450px.jpg

 

Waarom ondersteunt Yara Benelux de competitie Beste Graslandboer 2020? 

Ons doel is de melkveehouders te motiveren om actief bezig te zijn met het optimaliseren van graslandbeheer in de breedste zin van het woord en bemesting in het bijzonder. Met de verkiezing van beste graslandboer van het jaar wordt er extra aandacht getrokken naar het belangrijkste gewas op het melkveebedrijf. Deze verkiezing wordt georganiseerd door het vakblad Veeteelt en wordt ondersteunt door diverse bedrijven uit de sector. Wilt meedoen aan deze verkiezing, meld u dan aan via de website van Veeteelt.