Word nu Yara Demo Farm Partner

Met het exclusieve Yara Demo Farm programma van Yara Benelux krijgt u een jaar lang intensieve persoonlijke begeleiding van een Yara graslandspecialist. We volgen uw gras een jaar lang en monitoren de gegevens nauwgezet, zodat u kunt rekenen op meer rendement en efficiëntie op uw bedrijf.

Wat houdt het programma in? 

Voor het komende jaar gaat Yara enkele Demo Farms in Nederland en België intensief begeleiden. Alhoewel het nieuwe seizoen voor 2021 nog ver weg lijkt, begint het nú al met onder andere een adequate bemestingsstrategie. Als deelnemer van de Yara Demo Farms staat u in direct contact met onze specialisten die doorlopend de groeiresultaten van uw grasland bijhouden. We plaatsen deze gegevens op onze website op de pagina van uw bedrijf. Zo adviseert onze graslandspecialist u graag, maar zijn we er ons van bewust dat wij ook nog veel van u kunnen leren.  

Meld u nu aan 

Met het Yara Demo Farm programma kijken we van tevoren naar de huidige manier van graslandbeheer om te zien hoe we deze kunnen verrijken met de beste tips en adviezen van Yara. Vooraf vindt een gesprek plaats om dit goed met elkaar af te stemmen. Wilt u meer weten over het Demo Farm programma of wilt u zich hier meteen voor aanmelden? Vul dan onderstaande formulier in.  

 

Yara Demo Farm 2020

Door uw e-mailadres in te voeren, gaat u ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens kunnen worden opgeslagen door Yara Vlaardingen B.V. volgens het nieuwe Privacybeleid en gebruikt mag worden om u via post, SMS, fax en e-mail, te adviseren, begeleiden en informeren. Deze toestemming kan op elk moment worden ingetrokken via het versturen van een e-mail aan yarabenelux@yara.com. Yara Vlaardingen B.V. verbindt zich ertoe de gegevens niet over te dragen aan derden. Check ons Privacybeleid voor meer informatie.