Save the date: Yara Digi Farm 2021

Vanaf 10 februari 2021 organiseert Yara de Digi Farm 2021. De Digi Farm is een unieke online bedrijfsbeleving waarbij vele facetten van de dagelijkse bedrijfsvoering worden uitgelicht. Dit evenement is speciaal gericht op akkerbouwers en melkveehouders in Nederland en België.

Aanmelden

Realtime bewegen op de boerderij

Op de Yara Digi Farm kunt u in een volledig digitale omgeving zich rond bewegen op en rondom de boerderij. Op de boerderij zelf zullen er verspreid over de dag diverse presentaties gegeven worden en staat het programma verder bol van de interactieve elementen over alles wat betrekking heeft op de dagelijkse bedrijfsvoering, met focus op gewasvoeding.

Meerdere live presentaties

Op de Yara Digi Farm zullen in de maand februari meerdere live presentaties gehouden worden. Zodoende vragen we u niet een hele dag vrij te houden, maar kunt u steeds kort inschakelen om de presentaties live te volgen en vragen te stellen over de onderwerpen. U kunt de Digi Farm letterlijk vanuit ‘de luie stoel’ volgen. Houd onze socialmediakanalen en onze website in de gaten voor meer informatie over het evenement.

Meld u nu vast aan

U kunt zich nu vast aanmelden voor de Yara Digi Farm. Klik op onderstaande knop om u aan te melden en u krijgt vast uw persoonlijke inloggegevens. De Yara Digi Farm is vanaf 10 februari 2021 online te bezoeken.

Aanmelden