Zien we u op de komende evenementen ook?

Yara is in de komende tijd weer aanwezig op verschillende evenementen in Nederland in België. We spreiden graag onze kennis over bemesting voor zowel grasland als akkerbouw. Bezoek de Yara stand op de volgende evenementen.

24 augustus: Uiendag in Colijnsplaat

In Colijnsplaat (CZAV De Rusthoeve) praten we de uientelers bij over onder andere het gebruik van silicium als plantversterker. Door YaraVita Actisil toe te voegen aan het bemestingsschema maakt u de plant weerbaarder tegen abiotische stress. Dat is zéker in de laatste seizoenen geen overbodige toepassing gebleken. Benieuwd naar de voordelen en praktische toepassing  van het product? Kom dan even bij ons langs. Bekijk het gehele programma van de Uiendag via onderstaande knop.

Programma Uiendag

14 september: Maïsdemodag Agrifirm-Quartes

Op donderdag 14 september vindt in Torhout (BE) de Maïsdemodag plaats. Tijdens deze dag geeft onze agronoom Pieter De Prycker tekst en uitleg over hoe je efficiënt kan bemesten in maïs. Wat heeft de plant nodig, wanneer en hoeveel? En hoe kan je met minimaal bemesten een maximaal resultaat behalen? Pieter gaat in op diverse strategieën en biedt praktische handvatten voor de boer die in de dagelijkse prakrijk direct ingezet kunnen worden. Bekijk de uitnodiging via onderstaande knop en vergeet u niet aan te melden!

Uitnodiging Maïsdemodag

24 september: Werktuigendagen Oudenaarde

Tijdens de grootste Vlaamse mechanisatiebeurs is Yara ook present met de befaamde 'Roadshow truck' om landbouwers klaar te stomen voor het komende bemestingsseizoen. Pleeg een bezoek aan onze stand om eens terug te blikken op afgelopen seizoen, inzicht te krijgen in de prijsvorming rondom meststoffen en te praten over de optimale strategie voor het volgende teeltseizoen. Onze agronomen Theo Courtz en Pieter De Prycker staan u graag te woord tijdens deze dag en beantwoorden ál uw vragen rondom bemesting!

Website Werktuigendagen