22 okt

RMV Hardenberg

Yara neemt deel aan de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Hardenberg, die plaatsvinden van 22 t/m 24 oktober 2024. Deze vakbeurs, georganiseerd in de Evenementenhal Hardenberg, is een toonaangevend evenement voor de rundveesector en biedt een uitgebreid platform voor innovaties en ontwikkelingen binnen de agrarische industrie. Tijdens de RMV zullen tal van exposanten hun nieuwste producten en technologieën presenteren, gericht op zowel veehouderij als mechanisatie.

Yara zal aanwezig zijn om hun nieuwste producten en oplossingen voor de agrarische sector te presenteren. We zetten ons in voor duurzame landbouw en informeren u over geavanceerde bemestingsoplossingen en innovatieve technologieën die bijdragen aan een efficiëntere en duurzamere voedselproductie.

Bezoekers van de RMV krijgen de kans om direct in contact te komen met de experts van Yara en meer te leren over hun bijdrage aan de toekomst van de landbouw. Het evenement biedt ook een uitstekende gelegenheid om te netwerken met andere professionals uit de sector en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Voor meer informatie en registratie, bezoek de RMV website.

RMV Hardenberg
Adres:

Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg

Datum: dinsdag 22 oktober 2024 - donderdag 24 oktober 2024
Tijd: Hele dag