8 jul

Bezoek Yara donderdag 8 juli op de Appeldag

Op donderdag 8 juli kunt u Yara op stand 137 vanaf 10.00 uur tot 20.00 uur bezoeken. We praten u graag bij over de laatste ontwikkelingen van YaraRega, dé ideale meststof voor fertigatie in uw boomgaard. 

Druppelirrigatie en fertigatie is de laatste jaren steeds populairder aan het worden. Het geeft u immers de mogelijkheid om water te geven als uw gewas het nodig heeft – en niet als het de weergoden behaagt… Die zijn de laatste jaren steeds onvoorspelbaarder geworden, dus zelf de controle over de watergift aan uw planten hebben is belangrijker dan ooit.

Efficiënt bemesten via druppelslangen

U kunt via de druppelslangen ook gelijk de bemesting meegeven. Daarmee bemest u efficiënt, precies op de plek waar de wortel het op kan nemen. Ook kunt u gemakkelijk die voedingsstoffen meegeven die de plant op dat specifieke moment nodig heeft, en daarmee ophoping van meststoffen in de grond, of uitspoeling naar de ondergrond tegengaan.

Maar….

  • Vindt u het uitrekenen van het juiste meststoffenrecept ook zo moeilijk?
  • Vindt u het best wel veel gedoe om al die meststoffen af te wegen en in de juiste hoeveelheden op te lossen?
  • Heeft u het gevoel dat het best iets makkelijker zou moeten kunnen, zonder de hoofdprijs te betalen?
  • Wilt u met één of twee meststoffen het hele teeltseizoen toe kunnen?

Grote kans dat u op tenminste één van de bovenstaande vragen “ja” gedacht heeft. Als dat zo is, dan nodigen we u uit om op 8 juli naar de Appeldag te komen. Op de Appeldag introduceren wij onze nieuwe meststoffenlijn voor vollegronds fertigatie: YaraRega. Eenvoudig en economisch fertigeren zonder in te leveren op de nutriënten die nodig zijn in elk groeistadium van uw gewas.

Bekijk de YaraRega folder

Wij ontmoeten u graag op de Appeldag op 8 juli, in stand 137

Fruitteeltbedrijf Van den Brink B.V.
Adres:

Tuurdijk 43

3997 MS 't Goy

Datum: donderdag 8 juli 2021
Tijd: 10:00 - 20:00
(UTC +02)

>Attachments

Plattegrond Appeldag 2021
Grootte: 0,4 MB