december 14, 2015

Dick van Vliet met pensioen!

By: Peter van Noort

Na 38,5 jaar gewerkt te hebben bij Yara Benelux B.V. gaat Dick vervroegd van zijn wel verdiende pensioen genieten.

In 1976 is Dick in dienst gekomen bij de firma, die toen nog Windmill Holland heette. Dick was er bij toen de eerste telers vanuit de grond in de steenwol gingen telen en moesten fertigeren. De kennis als landbouwkundige heeft hij weten te vertalen naar substraatteelt. Een knappe prestatie want er was op dat moment weinig tot geen kennis op dat gebied.

Samen met Piet Jochems en anderen, hebben zij SUBSTRAFEED vloeibare meststoffen weten op te bouwen tot wat het nu is, de meest gekochte, veiligste, vloeibare meststoffen. Dick was in de begintijd op alle beurzen aanwezig en voelde zich thuis tussen de telers. Als hij niet op beurzen stond of bij de dealers/telers een presentatie gaf was hij op de helpdesk te vinden. Telers te woord staan en vragen beantwoorden zat Dick in het bloed, hij is immers ook leraar, wat niet veel mensen weten.

Uiteraard heeft Yara Dick hartelijk bedankt voor zijn jaren lange inzet en gaat hij niet met lege handen naar huis. Ook geheel tot verrassing van Dick had Yara zijn sollicitatie en aanstellings brief nog in het archief zitten, deze heeft hij meegekregen. Op verzoek van Dick is er geen groot feest gehouden.

Als u Dick een persoonlijk bericht wilt sturen dan kunt u dit doen naar yaraquest@yara.com, wij zullen dan verzorgen dat hij het krijgt.

Omdat het vertrek van Dick niet geheel onverwachts kwam hebben we daar vroegtijdig op in kunnen spelen. Buiten Peter van Noort die ook al 31 jaar bij Yara werkt, zijn twee nieuwe medewerkers aangenomen om de service te handhaven.

Het helpdesk team bestaat nu uit de volgende personen: (van links naar rechts) Remco Bross, Peter van Noort en Bram Noordam. 

Zij zijn bereikbaar op: 
+31 10 4453188 
yaraquest@yara.com

 

 

Dick van vliet met pensioen