november 25, 2020

Yara organiseert eerste Online Tomato Event

Op woensdag 25 november 2020 organiseerde Yara haar eerste online webinar, het 'Yara Online Tomato Event'. Dit event, gericht op tomatentelers in België en Nederland, werd live opgenomen in een studio. Thema's als productontwikkeling, proeven uit de demokas en de werking en invloed van chelaten stonden tijdens dit event centraal.

Bekijk de webinar

De sprekers op het event bestonden uit Dale Turner (Business Development Manager High Value Products bij Yara), Peter de Vries (Fertigation Manager High Value Products bij Yara) en Levi Bin (Technical Development Manager bij Nouryon). De tomatentelers kregen een boeiend verhaal opgelegd over onder andere de productontwikkeling bij Yara, onderzoeken uit de demokas in Vlaardingen en uitleg over de werking van chelaten in de tomatenteelt aan de hand van een proef in België. U kunt de resultaten van deze proef hier teruglezen.

Het webinar terugkijken

Het webinar is opgenomen en kunt u via onderstaande knop terugkijken. Heeft u vragen naar aanleiding van dit webinar? Mail uw vraag dan naar yarabenelux@yara.com.

Webinar bekijken