Optimalisatie van deNOx

Yara heeft mobiele SNCR-testapparatuur ontwikkeld waarmee initiële testen worden uitgevoerd om de milieu-impact en technische haalbaarheid van NOx reductie op uw locatie te beoordelen.

Deze test kan worden uitgevoerd:

  • voordat u een systeem installeert: dit kan u helpen beslissen of onze SNCR-apparatuur voldoet aan de betreffende technische en milieutechnische criteria ten aanzien van NOx reductie. Wij bevelen deze testfase met name aan in geval van ongebruikelijke processen, of wanneer de reductievereisten erg specifiek zijn.
  • op een bestaand systeem, zodat we u kunnen helpen regelmatig de dosering te optimaliseren en systeemdiagnoses op te stellen. Wij kunnen daarna adviseren over de aanpassing van uw SNCR systeem op basis van uw behoefte aan NOx reductie.

NOx control

Deze test kan door ons team gedurende enkele dagen worden uitgevoerd met onze speciale proefinstallatie op uw locatie, waar ook ter wereld. De expertise die Yara op dit gebied heeft, is zeer uitgebreid en stelt ons in staat om emissieniveaus voor NOx, NH3-slip en reagensverbruik te garanderen voor ieder specifiek project.

Lees meer over hoe Yara's SNCR systemen u helpen om NOx emissies te reduceren.

Luc Coene
Luc Coene
NOxCare Product Manager