YaraTera SUBSTRAFEED MAGNESUL

YaraTera SUBSTRAFEED MAGNESUL

YaraTera SUBSTRAFEED MAGNESUL, magnesiumsulfaat oplossing, maakt deel uit van het YaraTera SUBSTRAFEED vloeibare meststoffenpakket voor het bereiden van voedingsoplossingen voor de glastuinbouw. YaraTera SUBSTRAFEED MAGNESUL wordt, normaal gesproken, binnen de YaraTera SUBSTRAFEED pakketten ingezet binnen het "enkelvoudige" pakket. Het is daarbij een inbrenger van zowel magnesium als van sulfaat. Is er naast de magnesium uit YaraTera SUBSTRAFEED MAGNESUL nog extra magnesium nodig wordt daarvoor YaraTera SUBSTRAFEED MAGNITRA, magnesiumnitraat-oplossing, gebruikt en is er naast de sulfaat uit de YaraTera SUBSTRAFEED MAGNESUL nog extra sulfaat nodig gebruiken we daar de YaraTera SUBSTRAFEED SULFAKAL voor. Beide producten behoren tot het YaraTera SUBSTRAFEED pakket.

Voor het berekenen van de gewenste voedingssamenstelling is, op aanvraag, een rekenprogramma beschikbaar.

YaraTera SUBSTRAFEED MAGNESUL bevat: 1,75 mol Mgkilo; 1,75 mol SO4/kilo. Dichtheid 1,23 kg/liter. Vloeibare magnesiumsulfaat (bitterzout), tuinbouwkwaliteit.
Deze meststof is onderdeel van YaraTera SUBSTRAFEED, het veiligste en meest complete pakket vloeibare meststoffen.

YaraTera SUBSTRAFEED is geschikt voor zowel de substraatteelt, de grondteelt en als bladmeststof.
Met YaraTera SUBSTRAFEED is het mogelijk om uw gewas op een eenvoudige manier te voorzien van een compleet pakket voedingsstoffen. U kunt hierbij de voeding continu aan passen aan de behoefte van de plant. Kortom: Een maximale flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid.