Overstap van vast naar YaraTera EASYFEED

Voor telers die al een tijd spelen met de gedachte om over te stappen van vaste naar vloeibare meststoffen kan YaraTera EASYFEED een uitkomst zijn. Hieronder vindt u verschillende punten die u in uw overweging mee kunt nemen.

Voorraadbeheer 

Zelf de voorraad aan verschillende 25kg zakken beheren en bestellen is voorbij. Door te werken met YaraTera EASYFEED en SUBTRAFEED wordt alles uit handen genomen. Er gelden geen minimale bestelhoeveelheden.
 

Organiseren werkplek 

Werken met vloeibare meststoffen geeft vanwege bulkleveringen een altijd opgeruimde en georganiseerde substraatruimte. Dit komt het werkplezier, veiligheid en uitstraling ten goede. 
 

Aanmaken mestbakken 

Het aanmaken van de A+B bakken gaat volledig automatisch. Het berekende recept in uw eigen MyYara-account op YaraTera.com wordt opgeslagen in de EASYFEED unit. Eén druk op de Startknop is genoeg om de dosering van de A+B bakken te activeren. 
 

Onderhoud en afschrijving 

Onderdeel van het YaraTera EASYFEED concept is dat afschrijving en onderhoud is inbegrepen. U bent verzekerd van een goed werkend doseersysteem en u voldoet automatisch aan de laatste veiligheidseisen. De levensduur van uw eigen doseerunit is daarmee geen zorg meer. 

 
Zuiverheid en betrouwbaarheid 

De te doseren meststoffen zijn al opgelost en kunnen heel eenvoudig en zeer nauwkeurig worden gedoseerd. De zuiverheid en kwaliteit van YaraTera SUBSTRAFEED maken volledige recirculatie zeer eenvoudig. Het volledige pakket aan meststoffen is geproduceerd door één fabrikant onder zeer strikte kwaliteitscontroles. Dit is een goede basis voor productgaranties of certificering. Verder beschikt u over een 24/7 helpdesk.  

Overstap van vast naar YaraTera EASYFEED 1.jpg Overstap van vast naar YaraTera EASYFEED 2.JPG