YaraTera EASYFEED gespot in Gorinchem en Vlaardingen

Tijdens de HortiContact dagen in Gorinchem stond de YaraTera EASYFEED in de spotlights en pal voor de deur. Veel telers hebben de blauwe container voor de ingang van de HortiContact zien staan. De introductie van de YaraTera EASYFEED is dan ook niet onopgemerkt gebleven. Meerdere telers hebben van het moment gebruik gemaakt en kijkje in de container genomen.

GLAS04 04 YaraTera EASYFEED body.jpg

YaraTera EASYFEED is een mobiele en volautomatische A- en B-bak doseerunit en opslag in één. Telers kunnen de unit eenvoudig én voordelig aansluiten op bestaande installaties. Met één druk op de knop worden de A- en B bak voortaan nagenoeg automatisch gevuld, grote investeringen zijn niet nodig.
Het klinkt simpel en in feite is het dat ook. Met de YaraTera EASYFEED krijgen telers een ‘plug & play’ oplossing aangeboden voor de vloeibare mestvoorziening op hun bedrijf. De gebruiker zorgt voor aansluitpunten, stroom, schoon water en een internetverbinding, de rest regelt Yara.

“Wij leveren de YaraTera EASYFEED compleet bij telers af, sluiten hem aan op de bestaande installaties, brengen hem in bedrijf, onderhouden hem en zorgen door middel van TMS-niveaumeting dat de meststoffenvoorraad altijd op peil blijft”, aldus Hanco Leuvenink namens Yara Vlaardingen.

Op herhaling bij Yara in Vlaardingen

Mocht u de container in tijdens de HortiContact dagen toch gemist gemist hebben, dan kunt op herhaling in Vlaardingen. De afgelopen maanden nodigde Yara al verschillende ondernemers uit om de YaraTera EASYFEED in de fabriek in Vlaardingen te bekijken. Telers die daarvoor interesse hebben, kunnen zich nog steeds aanmelden via onderstaand formulier.

Yara GlasActueel 02
Yara GlasActueel 02

Vraag hier uw brochure over YaraTera EASYFEED aan