Nieuwe stickers YaraTera SUBSTRAFEED

Veranderende regelgeving en het toevoegen van de SUBSTRAFEED reeks tot de YaraTera groep (de merknaam voor alle fertigatieproducten van Yara), maakten het noodzakelijk om de stickers aan te passen.

Wensen van logistiek verwerkt

Er is bij het ontwerpen van de lay-out gewerkt aan herkenbaarheid van de producten binnen de logistiek. Herkenbaarheid verhoogt de veiligheid, wat binnen Yara de hoogste prioriteit heeft. Door de productkleur nóg prominenter terug te laten komen wordt het product herkenbaarder en draagt hierdoor bij aan de veiligheid van de omgang met het product.

Stickers voor leidingwerk en opslagtanks

Naast het aanpassen van de kleinverpakkingen zijn ook de stickers voor op de opslagtanks en vulleidingen aangepast.. Op de vulleiding moet een productsticker met stroomrichting aanduiding worden geplakt en daar waar nodig ook een veiligheidssticker. Met de nieuwe regelgeving kan het zijn dat waar voorheen bij een product geen veiligheidssticker nodig was dit nu wel het geval is, zoals bijvoorbeeld bij de YaraTera AMNITRA.

Verkrijgbaarheid stickers

U kunt de nieuwe stickers aanvragen bij uw dealer of door onderstaande formulier in te vullen. Wij zullen er voor zorgen dat de juiste stickers bij u afgeleverd worden. Heeft u nog vragen hier over? Stuur dan een e-mail naar yaraquest@yara.com.