Meld u aan voor de fertigatie-webinar op 17 februari

Op woensdag 17 februari organiseert Yara een webinar speciaal gericht op het onderwerp fertigatie voor de vollegrondsteelt. In deze webinar laten we zien hoe fertigatie in aardappelen en fruit kan worden toegepast en wat het oplevert.

Aanmelden webinar via Yara Digi Farm

Meststoffen met het water meegeven is in de glastuinbouw gemeengoed. In sommige buitenteelten wordt dat ook regelmatig gedaan en in andere teelten wordt er alleen over gedacht. Met de ontwikkelingen van de YaraRega meststoffen speciaal voor de fertigatie heeft Yara een volgende stap gezet. In de webinar legt onze fertigatiespecialist Peter de Vries uit wat fertigatie nou precies is, hoe het ingezet kan worden en wat de belangrijkste voordelen voor de teler is. 

Bezoek de Yara Digi Farm

De webinar vindt plaats op woensdag 17 februari om 20.00 uur. U kunt zich vast aanmelden voor de webinar op de Yara Digi Farm. We sturen u t.z.t. een reminder. Na registatie op de Yara Digi Farm kunt u ook op onze digitale boerderij rondkijken en u op een interactieve manier laten informeren over diverse thema's binnen gewasvoeding voor de glastuinbouw. Zo kunt u videopresentaties bekijken, whitepapers downloaden en folders van diverse producten bekijken. Registreer u nu voor de Yara Digi Farm en neem vast een kijkje!

Registreren Yara Digi Farm