Supply Management & General Purchase

Op dit deel van de website vindt u informatie over onze wijze van inkopen, betalingen, de algemene voorwaarden en gegevens. Ons Kamer van Koophandel nummer is 21001824 en ons BTW nummer is VATNL006006802B01.

 

Algemene Inkoopvoorwaarden

Yara werkt volgens internationaal erkende en onderschreven normen op belangrijke onderwerpen zoals mensenrechten, bedrijfsethiek en arbeidsomstandigheden. Dit wordt nog eens benadrukt in onze Gedragscode. Wij verwachten van onze leveranciers dat zij hetzelfde doen en dat zij zich volledig committeren aan het werken met partners die alleen aan deze eis te voldoen. Yara zal zakelijke relaties met leveranciers die zich niet aan onze Gedragscode houden verbreken.

Om te voldoen aan de Britse Omkoping Act van 2010, die geldt voor zowel bedrijven als particulieren, hebben wij het Yara Integrity Due Diligence (IDD) kader, dat wordt uitgevoerd in alle bedrijfssegmenten. 


Algemene inkoopvoorwaarden Nederlands (PDF)

General terms and conditions of purchases Engels (PDF)

 

Gedragscode

Yara's voortdurende succes als industriële vormgever is afhankelijk van behoud en bevordering van onze ethische reputatie en het publieke vertrouwen dat we hebben verdiend. Het Ethics and Compliance Programma is daarom een ​​belangrijk element in de manier waarop we onze activiteiten runnen. 

Code of Conduct Engels (PDF)

Code of Conduct Nederlands (PDF)