AdBlue® voor auto's en andere passagiersvoertuigen

SCR technologie en de nood aan AdBlue komt steeds meer voor voor wagens en andere passagiersvoertuigen. Vandaag kunt u voertuigen kopen die zijn uitgerust met een SCR-systeem dat gebruik maakt van AdBlue van de meeste bekende autofabrikanten.

Yara is 's werelds grootste fabrikant van AdBlue. Onze AdBlue verlaagt al sinds 2004 gevaarlijke emissies van de zogeheten zware voertuigen zoals trucks, touringcars en bussen.

Voor passagiersvoertuigen bieden we AdBlue als pakket aan in uiteenlopende afmetingen. Samen met onze Partners – van autofabrikanten tot workshops en benzinestations – geven we chauffeurs over de hele wereld toegang tot AdBlue van Yara.

In samenwerking met toonaangevende retailers hebben we beslist om rechtstreeks contact op te nemen met de individuele consument. Maar hier kunt u meer lezen over de Yara afmetingen voor passagierswagens; hoe u AdBlue moet gebruiken en waarom AdBlue kwaliteit belangrijk is. We kunnen geen vragen beantwoorden van individuele chauffeurs.

Jochem Jansen
Jochem Jansen
Sales Manager AdBlue® Nederland

AdBlue®: eenvoudig in gebruik!

AdBlue®: eenvoudig in gebruik!

Sommige mensen denken ten onrechte dat het gebruik van AdBlue erg lastig is. Voertuigen met SCR-technologie zijn net zo eenvoudig te gebruiken als andere auto's of passagiersvoertuigen.

Lees meer

Leer meer

AdBlue® is a registered trademark of the Verband der Automobilindustrie e.V. (VDA).