Assortiment doseercontrollers

YaraNutriox™-controllers berekenen de hoeveelheid product die minimaal nodig is om het resultaat te bereiken dat de klant verlangt. Wij bevelen datgene aan dat het meest geschikt is voor uw locatie

Optimaliseer uw dosering terwijl vorming van H₂S continu wordt voorkomen

Het belangrijkste doel van onze preventieve aanpak van H₂S is het bepalen van de exacte hoeveelheid product die u nodig hebt om het vrijkomen van waterstofsulfide te voorkomen. De vorming van H₂S varieert continu, afhankelijk van onder meer het volume, de sterkte en de temperatuur van het afvalwater in het rioleringssysteem van de afvalwaterzuivering. Het is essentieel dat u de dosering van YaraNutriox aanpast aan de waterstofsulfide, waarbij op elk moment een specifieke dosis wordt geïnjecteerd. Op deze manier wordt die dosering continu geoptimaliseerd.

Een assortiment doseer controllers om de vorming van H₂S te voorkomen

Yara heeft een assortiment YaraNutriox-controllers ontwikkeld voor dosering tegen H₂S. Hun rol is om op elk moment exact de benodigde hoeveelheid reagens te bepalen die moet worden geïnjecteerd. Deze doseer controllers gebruiken een dynamisch model dat rekening kan houden met variaties in belangrijke parameters die van invloed zijn op de vorming van waterstofsulfide.

Als gevolg daarvan wordt de hoeveelheid reagens volledig opgebruikt, zonder verlies of negatieve gevolgen voor het zuiveringsproces, en is volledige preventie van de vorming van H₂S mogelijk.

Yara levert een breed assortiment doseer controllers. Neem contact met ons op, zodat we u kunnen helpen kiezen welke het meest geschikt is voor uw bestijding van waterstofsulfide.