Voorkom terugkeer van H₂S met ons YaraNutriox™ Service pakket

Als u een probleem hebt door vrijkomend H₂S op uw locatie en hierover geklaagd wordt door de omgeving wegens stankoverlast, is het noodzakelijk om een oplossing te implementeren die H₂S verwijdert en tevens om voorkomt dat het terugkeert.

Een volledige service met gegarandeerde resultaten en geoptimaliseerde kosten voor de bestrijding van H2S

Met YaraNutriox beschikt u over alle benodigdheden om de injectie van het product te beheren en in real time de efficiëntie van de behandeling tegen waterstofsulfide te verifiëren. U kunt de dosering op afstand wijzigen, zodat u niet meer dan de benodigde hoeveelheid product verbruikt.

Dit is een beproefde oplossing:

Op meer dan 2000 doseer locaties over de hele wereld levert Yara YaraNutriox, een compleet proces dat voor u wordt geïnstalleerd en aan de hand van uw specifieke behoeften op maat wordt gemaakt.

 

Long nose and Odalog in use

Stap 1: Analyse

Wij voeren een complete diagnose uit om de oorzaak van de H₂S-vorming in uw rioleringssysteem of uw afvalwaterzuiveringsinstallatie op te sporen. Het risico van giftigheid, corrosie en stank worden dan geëvalueerd. Na kwantificatie van de H₂S-emissies bevelen onze experts de beste oplossing aan voor uw rioleringssysteem of uw afvalwaterzuiveringsinstallatie om de vorming van waterstofsulfide te voorkomen.

 

Trial

 

Stap 2: Proeffase

Elke locatie heeft zijn eigen kenmerken, waardoor proefdraaien noodzakelijk kan zijn om te bepalen welke dosering strategie het beste aan uw behoeften voldoet.

 

 

wastewater treatment plant

Stap 3: De beste apparatuur kiezen

Tenslotte bevelen onze YaraNutriox-technici een geschikt behandelingspakket aan dat bestaat uit:

  • De doseer controller
  • De opslagtank voor het product
  • Leidingwerk en injectie-apparatuur

Deze eenheden kunnen worden geïntegreerd in bestaande online beheersystemen voor voorraadbeheer, en daarnaast kunt u onze YaraTelemetry-oplossing implementeren.